In de kijker: Invisivent Air & Comfort

Het is algemeen geweten dat buitenlucht gezonder is dan binnenlucht. Maar wist je dat de luchtkwaliteit in huis tot wel 10x slechter is dan die van buiten? Om deze reden is het zeer belangrijk om grondig en op regelmatige basis voldoende te ventileren. Net daarom heeft Renson de Invisivent Air en Invisivent Comfort uitgebracht. Dit zijn moderne, en energiezuinige raamverluchtingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

 

Veel van onze dagelijkse handelingen leiden tot geurtjes, condensatie en schimmelvorming, zeker in goed geïsoleerde huizen. Denk maar aan het koken van je maaltijd, douchen, verwarmen, poetsen en zelfs ademen en zweten.

Op termijn kan een slecht binnenhuisklimaat je gezondheid schaden, daarom is het van belang om grondig en regelmatig je woning goed te laten doorluchten. Met de Invisivent-reeks van Renson laat je de ventilatie automatisch over aan je ramen, zodat jij in alle comfort kan genieten van een gezond binnenhuisklimaat. Makkelijk toch?

 

Invisivent Air & Comfort

De ventilatie van de toekomst

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat af en toe de ramen openen volstaat om voor de nodige verluchting te zorgen. Het effect dat hiermee wordt bereikt, is echter tijdelijk en lokaal. Bovendien gebeurt ventileren via open ramen niet op een gecontroleerde manier, waardoor er kostbare energie verloren gaat. Daarnaast gaan open ramen gepaard met geluidshinder en zijn ze een uitnodiging voor inbrekers en vervelende insecten. Om deze redenen ontwikkelde Renson de Invisivent-reeks.

Invisivent AIR

ALU2+ - Invisivent

Met het Invisivent Air-gamma zet Renson energetisch, akoestisch en thermisch comfort voorop. Deze producten staan garant voor een snelle installatie (via het monobloc-principe), een hoge stabiliteit op het raam en een perfect luchtdichte afwerking. Bovendien is de Invisivent Air discreet en energiezuinig.

 

De zelfregelende klep van de Invisivent Air wordt automatisch aangestuurd door de Healtbox 3.0, waardoor een optimale luchtkwaliteit te allen tijde wordt gegarandeerd. De Invisivent Air kan probleemloos worden toegepast in elk project, zij het nu voor nieuwbouw of voor renovatie.

Invisivent COMFORT

ALU2+ - Invisivent

Met de Invisivent Comfort brengt Renson het ultieme comfort in natuurlijke ventilatie. Net als de Invisivent Air zorgt deze raamventilatie voor het binnenhouden van geluid, energie en warmte, maar de Comfort-reeks combineert de ventilatie met een extractiepunt in dezelfde ruimte voor een superieure, volautomatische ventilatie.


De Invisivent Comfort-raamventilatiesystemen zijn uitgerust met een zelfregelende klep met terugslagwerking, en kunnen snel, stabiel en luchtdicht gemonteerd worden. Met een discreet en strak design zorgen ze voor een optimale luchtkwaliteit binnen je woning.

Wij helpen met je project

Contacteer ons voor je project

Contacteer ons

Lichtenberglaan 2022
3800 Sint-Truiden

Openingsuren

Maandag en dinsdag (op afspraak):
8u30-12u30 en 13u00-18u00
Woensdag, donderdag en vrijdag (vrij open):
8u30-12u30 en 13u00-18u00
Zaterdag (op afspraak):
9u00-13u00

Je kan ook een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Blijf op de hoogte

We houden je op de hoogte van nieuwe premies, acties en innovaties van onze fabrikanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 ALU2+ bvba