Umbris

Umbris

Umbris

Het paradepaardje model Umbris is maatwerk tot op de millimeter, dankzij het fijne laswerk in plaats van standaardmodules. Buitenleven krijgt een nieuwe dimensie met het UMBRIS lamellendak. Dankzij de kantelbare lamellen bepaal je zelf jouw seizoen. Het hele jaar genieten met familie en vrienden!

Umbris

Extra solide en afwaterende lamellen
UMBRIS is opgebouwd uit geëxtrudeerde lamellen met geïntegreerde goten. Deze goten zorgen ervoor dat het terras droog blijft, ook na het open kantelen van de lamellen. In gesloten toestand zijn de lamellen helemaal vlak en wordt Umbris bij normale regenval volledig waterdicht. Het regenwater kan op verschillende manieren afgevoerd worden.

Eigentijds design
In UMBRIS zijn zowel de motor, sturing als het mechanisme volledig ingebouwd en zijn dus onzichtbaar. Dit resulteert niet alleen in een strak design, maar draagt ook bij tot een langere levensduur. Bovendien is UMBRIS oneindig personaliseerbaar: afmetingen, kleuren en opties zijn vrij te kiezen, waardoor elke uitvoering uniek is en perfect bij elke bouwstijl past.

Perfect maatwerk
UMBRIS wordt gekenmerkt door maatwerk. Concreet betekent dit o.a. dat de vaste start/stop lamel op 1 mm nauwkeurig geproduceerd wordt. Ook de paalprofielen kunnen met een in-of uitsprong geplaatst worden. Of er kan gewerkt worden met verlengde aluminium liggers waarop het UMBRIS dak bevestigd wordt. De paalprofielen kunnen eventueel vervangen worden door een trekstang. Als alternatief voor de paalprofielen en de trekstang, kan er ook gekozen worden voor een wandelement met houten balkjes ter opvulling.

Energiezuinig wonen
Ook jouw woning heeft baat bij UMBRIS. In de zomer beschermt UMBRIS immers de binnenruimte tegen opwarmen en maakt koeling dus overbodig. In de winter kan er dan weer gekozen worden voor die stand die het meeste zonlicht en dus warmte binnenlaat. Zo wordt jouw woning energiezuiniger.

Toepassingen
Residentiële woningbouw: als terrasoverkapping, als poolhouse, als zonwering aan appartementen,…

Pluspunten:
› Waterdicht
› Windvast
› Natuurlijke ventilatie
› Uniek ontwerp
› Elegante aluminium structuur
› Uitgebreid netwerk van HAROL Specialisten

Uitvoering 3 types:
› Geïntegreerd
› Aanbouw
› Vrijstaand

Lamellen
Breedte: 194mm
Positie: 0° t.e.m. 120°

Kleuren
Alle RAL-kleuren en structuurlakken aan standaardprijs

Afmetingen
Breedte: max. 3,5m per veld, onbeperkt koppelbaar
Uitval: max. 6m

Opties
› Geïntegreerde verlichting
› Verwarming met StoreLight
› Zijdelings afsluitbaar met screens

Reeksen
SF20
Het glazen schuifsysteem SF20 heeft afzonderlijke schuifpanelen die horizontaal en parallel aan elkaar verschuiven. Dankzij de staande constructie zijn brede openingen mogelijk, zonder extra verstevigingen aan de bovenzijde. Bovendien zorgen de kogellagers in de loopwielen voor een uiterst comfortabele en lichte bediening. De beglazing is enkelvoudig gehard veiligheidsglas (ESG) en de beschikbare glasdiktes zijn 8 of 10 mm. De panelen kunnen als optie aan de binnen- of buitenkant worden voorzien van een slot of vergrendeling.

Tot slot zijn er met de Umbris tal van uitvoeringen mogelijk, van een vrijstaande constructie over plaatsing tegen de gevel tot ingewerkt in bestaande daken. Dankzij het doordachte design en de beschikbaarheid in alle RAL-kleuren en heel wat structuurlakken aan standaardprijs, kan je het lamellendak perfect afstemmen op je woningstijl.

Afbeeldingen

Wij helpen met je project

Contacteer ons voor je project

Contacteer ons

Lichtenberglaan 2022
3800 Sint-Truiden

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag (op afspraak):
8u30-12u30 en 13u00-18u00
Zaterdag:
Tijdelijk gesloten

Je kan ook een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Blijf op de hoogte

We houden je op de hoogte van nieuwe premies, acties en innovaties van onze fabrikanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2021 ALU2+ bvba