SAPA AluminiumVakman

Waarom een SAPA AluminiumVakman?

U bent zeker van topadvies, vakwerk en een uitmuntende service bij iemand die aluminium door en door kent. Uw SAPA AluminiumVakman is door Sapa Building System erkend en gecertificeerd. Hij denkt mee met u en uw architect. Hij weet wat aluminium verwerken en plaatsen écht betekent.

SAPA aluminium vakman certificaat
01

Persoonlijke aanpak en advies van een échte vakman

Uw SAPA AluminiumVakman kent de wereld van (ver)bouwen met aluminium door en door. Hij zorgt continu voor de juiste opleidingen voor zichzelf en voor zijn medewerkers. Bij hem kunt u rekenen op betrouwbaar en up-to-date advies over de technische en esthetische aspecten van uw project, over wettelijke vereisten en subsidies.

02

Nauwkeurige en gedetailleerde offertes

Uw SAPA AluminiumVakman weet hoe belangrijk uw bouwbudget is. Daarom biedt hij u een sluitende en gedetailleerde offerte aan, compleet volgens uw wensen.

03

Duidelijke communicatie en nakomen van afspraken

Uw SAPA AluminiumVakman zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. De fabricage, levering en montage van uw aluminium ramen en deuren gebeurt bij hem conform de gemaakte afspraken. Op uw mails en telefoons krijgt u snel een duidelijk antwoord.

04

Vakkundige productie in eigen atelier

Uw SAPA AluminiumVakman maakt uw aluminium ramen en deuren zelf. In zijn eigen atelier. Samen met zijn eigen medewerkers, stuk voor stuk deskundige vaklui. Zo bent u zeker van maatwerk, speciaal geconstrueerd voor uw bouwproject.

05

Oplossingen op maat van uw project

Uw SAPA AluminiumVakman werkt met kennis van zaken en zin voor detail. Hij is gewoon van op maat te werken: de beste garantie voor fijn afgewerkte ramen en deuren die perfect passen bij uw project. Hij kan terugvallen op een ruime ervaring en kan u een uitgebreid portfolio aan referenties voorleggen.

06

Innovatief gamma profielen van SAPA Building System

Uw SAPA AluminiumVakman werkt enkel met profielen van Sapa Building System: kwaliteitsprofielen die ruimschoots voldoen aan de Belgische EPB-norm en afgestemd zijn op de Belgische bouwgewoontes. Ze worden uitgebreid getest en voldoen aan de strengste normen. Ze koppelen hoge isolatiewaarden aan een doordacht design.

07

Deskundige plaatsing in eigen beheer

Uw SAPA AluminiumVakman plaatst uw aluminium ramen en deuren in eigen beheer. Zo bent u zeker dat uw vakkundig gemaakte ramen en deuren eveneens vakkundig worden geïnstalleerd.

08

Zorgvuldige controle van het eindresultaat

Uw SAPA AluminiumVakman laat niets aan het toeval over. Tijdens de oplevering van de werf controleert hij samen met u alle geïnstalleerde ramen en deuren en hij laat de werf proper achter.

09

Uitstekende dienst-na-verkoop

Uw SAPA AluminiumVakman blijft voor u klaar staan. Ook na de plaatsing van uw ramen. U kan rekenen op 10 jaar garantie en een uitgebreide en flexibele service-na-verkoop.

10

Betrouwbare onderneming gecertificeerd door SAPA Building System

Uw SAPA AluminiumVakman runt een bedrijf dat zijn engagementen tegenover medewerkers, leveranciers en klanten nakomt. Hij verklaart zich akkoord te werken volgens de richtlijnen van het Aluminium Center Belgium©.

Wij helpen met je project

Contacteer ons voor je project

Contacteer ons

Lichtenberglaan 2022
3800 Sint-Truiden

Openingsuren

Maandag en dinsdag (op afspraak):
8u30-12u30 en 13u00-18u00
Woensdag, donderdag en vrijdag (vrij open):
8u30-12u30 en 13u00-18u00
Zaterdag (op afspraak):
9u00-13u00

Je kan ook een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Blijf op de hoogte

We houden je op de hoogte van nieuwe premies, acties en innovaties van onze fabrikanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 ALU2+ bvba